Groepaccommodatie Oleander

Contact

We hopen u een keertje te mogen ontvangen op onze accommodatie.

Wat mensen zeggen.

Dit zijn een paar reviews van gasten.

Geweldige accomodatie. Ligt helemaal vrij met veel speelruimte voor de kinderen. Bos om heerlijk te wandelen ligt om de hoek! Nette en goed verzorgde locatie. ook de beheerder is een prima vent. topweekend gehad.
Geweldige locatie. Gezellig familieweekend gehad op de groepsaccommodatie. Veel plezier gehad in de hottub en van de haard bij het afdak. Vriendelijke eigenaar die er zorgde dat het ons aan niets ontbrak. Zelfs het weer was ons goedgezind.
Wij hebben afgelopen weekend een fantastisch weekend gehad. Mooie locatie met heel veel ruimte en vrijheid. Allemaal heerlijk genoten. Voor herhaling vatbaar. Ruim opgezet. Perfect voor grote groepen.
We (familie groep) hebben een top weekend gehad. Fijne accommodatie, voor elke leeftijd iets te doen, goeie bedden, lekkere douches en leuke buitenruimte. Jong en oud hebben genoten. De hot tub werd zeer gewaardeerd.
Score 88%
Accommodatie 85%
Vermaak 96%
Contact 99%
We doen ons best om het de gasten naar de zin te maken Fijn om te horen dat het zo gewaardeerd wordt Ik zag dat jullie al weer geboekt hebben voor volgend jaar

Bedankt Pieter

Contact mogelijkheden

Groepsaccomodatie Oleander Nieuwedijk 12, 5409 SB Odiliapeel